Todays

 
//Babel456
 

Gamla Hot buys systemet kommer tillbaks

 
Yay! Har saknat det gamla systmet hela sommaren. Jag kan inte redan nu säga vad jag tycker eftersom jag måste pröva dem på min medoll först.
 
Men vad tycker ni?
 
//Babel456
 

Lika som bär?

 
Tycker nederdelarna är ganska lika på dem här klänningarna. Vad tycker ni?
 
//Babel456
 

Vad vill ni läsa?

 
Just nu har jag ingen aning om vad jag ska blogga om. Så jag frågar er, har ni några önskemål? Kanske make-overs, tävlingar, månadens läsera osv? Eller något speciellt inlägg om smink? Kommentera! Jag vet att vi inte har så många besökare på bloggen men några är det ju, så några kommentarer hoppas jag på!
 
 
Mallymolly 

Dagens babel

Jag vet att det inte direkt är sommar men, tänkte att sista sommaroutfiten fick bli idag. ;)
 
//Babel456
 

MSW - BAKGRUND

 
 
Såhär ser den nya bakgrunden ut
Väldigt fina färger, jag gillar faktist det ;) 
Ja som alla ser är temat MSW :D
 
Hisshiss ^^
 
 
Prinka-99

Le ute nu

 
Yay tänkte jag, nu ska här shoppas, så tittar jag upp i den lilla rutan där pengarna står (och nej tro inte nu att det var pengarna som var felet) , jag är inte ss längre ju.
 
Och det suger för kolla vilka snygga saker här nedanför, planerar iallfall att köpa en månads ss någon gång i vinter och då ska jag sälja Le klänningen jag köpte i sommras och sen använda pengarna till att leta efter någon av plaggen här nedanför.
 
//babel456
 
 
 
 
 

Jag är ska blogga aktivt - igen ;)!

              
 
 
 
Oj bilden blev så stor men whatever x)
 
Ska bli aktiv igen från med nästa vecka, ska blogga regelbundet x)
 
Så inlägg kommer, jag tror de kommer vara intressanta x)
 
Kanske kommer inlägg nu på helgen också, vi får väl se :D
 
 
Prinka-99
 
 

Miss av Stardoll

 
 
Passa på ;)
 
UPDATERING: FIXAT
 
 
 
//Prinka-99

Hiss och lite diss på Msw semifinalen


Nu har semifinalen dragit igång! Några kända ansikten ser man ju men även ganska okända också. Man röstar bara på sitt eget land och kan bara lägga en röst per dag.

Diss!Catwalken får stardoll fixa ju, det är massa frisyrer mitt i vägen och det gör så att vissa semifinalister står lite för nära varandra. Det gillas inte. Och fölåt nu men jag måste verkligen dissa de flesta semifinalistern, jag vet jag vet, man ska inte tracka ner på andra, och det ska jag inte göra heller. Jag vill bara säga att dem flesta inte var i min stil/smak. 

Hiss! En kille kom med i semifinalen i år, jag hoppas även att en kille kommer med i finalen. En stor hiss är även dem här två tjejerna här under som kom med.
Två kända ansikten som har vunnit ncg flera gånger om. Deras stilar är perfekta. Det är sånt jag vill se i finalen.Säg grattis till dem, även om dem kanske inte läser vår blogg så kan ni ändå säga grattis här och i deras gästböcker.
//Babel456

Ny tävling: Msw 2013

 
En ny tävling, och såklart är det den första Msw tävlingen. Man ska svara på ett antal frågor och om man får alla rätt så vinner man stardollars. Men alla som är med och deltar får även clutchen på bilden ovan.
 
Ps. Senare idag börjar semifinalen. Men mer om det senare.
 
//Babel456
 

Dagens outfit och lite annat

 
Nu är jag igång igen, efter att ha varit sjuk fram och tillbaka i en vecka nu så mår jag ganska bra, men fortfarande mår jag ändå inte helt bra. Men nu ska jag börjar blogga mer på både min egna blogg och den här! 
 
Gillar ni designen? Ni borde iallafall inte göra det, eftersom den den slängde jag bara ihop på en kvart. Men det var det enda jag kunde göra, chatten ska fixas också så småning om.
 
Ha det bra tills vidare! //Babel456
 
 
 
 
 

Problem med designen

 
Först måste jag be så mycket om ursäkt. Jag gav kanske vissa falska förhoppningar på en ny design. Mitt redigeringsprogram (gimp) kronglar himla mycket. Den vägrar att följa linjerna när jag ska kopiera ut vissa saker.
 
Har någon tips på ett annat rdigeringsprogram som är gratis? Snälla hjälp! (inte photoshop)
 
 
//Babel456

h ö s t f a v o r i t e r ♡

Hösten har börjat komma här och var, och med det innebär såklart höstmode!
 
Här har jag plockat ut mina höstfavoriter ur garderoben. Som ni ser är det mycket rött, orange, gult, svart, brunt m.m, höstiga färger! Om det är någonting på bilden ni undrar vart jag köpt så är det bara att fråga i en kommentar. Och jag ber om ursäkt för att bilden är så rörig, men det var så mycket kläder/accessoarer jag ville ha med.
 
Här är 2 tips på höst-outfits!
 Något jag älskar på hösten är mössor! Särskillt svarta, som dem ovan.
 
 
Vill ni se mer höstmode och outfit-tips på bloggen? Kommentera!
 
 
 
 
Mallymolly 

Vad vill ni lääsa?

Ja vad vill ni lääsa?
 
Kommentera och säg till bara! Så försöker vi fixa det! 
 
Noveller
Outfit tips
Nyheter
Shopping
Look a like
 
 
VAD?VAD?AVAD?VAD?VAD
 
Vill ni att vi ska blogga lite om vad vi tycker irl???? T.ex om den nya Iphone 5c/s ? NEJ ELLER?
 
Kommentera här skriv vad NI vill LÄSA.
 
Kan vara vad som helst, en idé är en idé finns inte rätt eller fel!
 
Skriv anonymt om ni inte vill att vi ska veta vem just DU är! 
 
 
Allvarligt vi vet att folk läser denna bloggen vi har läsare men kommentera!!
 
Prinka-99
 

Nytt - Pretty n' Love Decor

 
En ny inredningskollektion i Pretty n' Love Decor har landat i Starplaza! Jag fullkomligt älskar de nya sakerna, nästan allt är i min stil. Jag hoppas att jag blir superstar någon gång i höst och i så fall kommer jag absoult köpa inredning här ifrån. Bakgrunden som all inredning står i är så fin och går också att köpa, för 25sd dock. Det ända dåliga med Pretty n' Love Decor är att så mycket kostar stardollars och vissa priser är lite väl höga.
 
Vad är era åsikter om Pretty n' Love Decor? Älskar ni det lika mycket som jag?
 
 

Mallymolly 

Miss Stardoll World, kläder + nagellack

Miss Stardoll World klädbutiken som kom för ett tag sen.
 
 
Även en nya nagellcak i samman med Msw. 
 
 
De här affärerna/kollektionerna har funnits på stardoll ett tag nu, så jag tror ingen har missat det. Är det något bland dem nya sakerna ni gillar? Jag blev väldigt besviken på kläderna, och nagellacken hade jag inte några förväntningar på. Det ända jag verkligen gillar är det mörkblåa glittriga nagellacket men nagellack känns så onödigt så det kommer jag inte att köpa.
 
 
Mallymolly 
 

Today's Outfit

Mössa designad av oleana-berenice // långt halsband från Glam'rus // kort halsband från Mawi London // crop top från Original Future // jacka från Pretty 'n Love // kjol från It Girls // strumpbyxor från Basics // Jeffrey Campbell skor från Archive // svarta klackskor (ovan på de andra skorna) från Fallen Angel
 
Förlåt för att jag inte har bloggat på en vecka, men skolan har ju börjat och så har jag inte riktigt orkat blogga. Jag ska försöka göra några fler inlägg idag!
 
 
Mallymolly 
 
 
 

Den nya bakgrunden till designen

 
Kommer snart....
 
ps. Det kan se riktigt konstigt ut med chatten men jag råkade spara den, vilket jag inte skulle ha gjort, men,men.
//Babel456
 

Jag lever jag med

 
Har bara inte haft orken till att skriva något, har tänkt på min egna irl blogg och skolan, men till helgen så börjar jag med en ny design och denna gången (om det är okej) så tänkte jag göra designen lite i min egna stil, men tror inte direkt att jag kommer lyckas!
 
//babel456
 

I'm alive!

                             
 
Hej ville bara säga att jag lever nej jag skojar =)!
 
Det var längesen jag bloggade, har hållit mig borta från datorn! 
Såhär såg dagens outfit iallafall ;) Kolla så rockig outfiten är! Nej jag skojar x)
 
Vill ni veta varifrån jag har köpt sakerna, så är det bara att fråga!
 
 
Prinka-99
 

Archive september

 
Ny månad - nytt i Archive. Den här gången är det bland annat glitter och läder som gäller! Helt ok kollektion om ni frågar mig, vad tycker ni?
 
 
 
Mallymolly 

Då var kläderna tillbaka...

 
Basics är åter igen fylld av dessa kläder, och jag som hade hoppats på en ny kollektion. Basics har ju stått orört i typ 1 år... Asså ååh. Ja, vad tycker ni om detta? Är det inte verkligen dags för en ny kollektion nu?
 

Förresten så kan jag spara bilder på min dator igen. ;)
 
 
 
Mallymolly 

Nytt i Basics?

 
 
Bild lånad från www.stardollzerosv.blogg.se.
 

Just nu står Basics nästan helt tom, endast ett par svarta ballerinaskor finns kvar. Alltså kommer det nog en ny kollektion väldigt snart! Jag tycker det ska bli jättekul eftersom att Basics inte har uppdaterats på typ 1 år. Hoppas bara kläderna kommer vara snygga! Kanske är kollektionen höstinspirerad?

 

 

Mallymolly