Nytt i wild candy

 
En ny sida av Wild candy har nu kommit. Allt är som vanligt för sc, förutom (konstigt nog) en jacka för 13 sd, en blus för 10sd och en kjol för 9sd. Wild candy har ju alltid varit en sc affär.
 
Vad tyckte ni om dem nya kläderna? Själv kommer jag köpa det mesta här eftersom jag måste ha något att slösa lite pengar på.
 
//Babel456
 

Msw 2013 är nu här

 
Roligt! Fast efetr några sekunder känner jag bara så här: NEJ! :'( Det kommer ju finnas så sjukt mycket reklam överallt, och ni som känner mig väl vet att jag verkligen avskyr reklam, jag bara tar bort det så fort jag ser det. Sen så hoppas jag verkligen att det blir någon vinnare med en annan stil (dem stilarna jag gillar skulle inte sitta fel) än vad det har varit på dem senaste åren. 
 
Men självklart kan man göra reklam på sina egna bloggar/hemsidor. Men helst vill jag inte se det i min gästbok och det kommer jag viserligen inte göra eftersom jag har låst den så att bara mina vänner ser den.
 
Men iallfall, så om du går till fliken "promote yourself" så kan du alltså göra en reklamskylt till dig själv. Och om man blädrar ner på sidan kan du klicka på knappen och så får du det här:
 
 
Kul va?
 
Så ser ni fram emot MSW? Tänker ni göra reklam och försöka vinna? Vad är era åsikter om MSW?
 
//Babel456
 
 
 
 

Förlåt för kassa uppdateringarna från mig,

Hejhå.. Förlåt för alla kassa uppdateringar. Är för tillfället (jämt hos mamma nu) och har ingen dator,och har fullt upp i skolan men kommer uppdatera er iaf. Så ni behöver inte vara oroliga! 
Ich Haisse Johanna 
Ich bin Dreizhen 'stav',jag har börjat med tyska yehooo♥
//mollylolly-87

Hjälp mig att få 100 röster!

 
Okej, eftersom ni inte är så många här kanske ni inte kan hjälpa mig så mycket, men iallfall lite. Jag har varit fast på detta uppdraget länge och jag vet att jag inte är den sortens person som gör reklam för mitt eget bästa men nu vill jag verkligen gå vidare med academy uppdragen. Så snälla hjälp mig lite iallfall. ♥
 
//Babel456
 

Gamla stardoll kläder

 
Åh, vad mycket jag ångra att jag sålde och slängde gamla stardoll kläder. Ni som varit med ett bra tag, ni kommer la ihåg när kläderna såg ut så här? Dem kanske inte var så snygga men jag vill ha kvar dem för minnen skull. Dem såg ju ut så här, platta och klippdockiga, från första början och under min nybörjartid, men sen en dag 2007 kanske så ändrade dem allt, vilket var riktigt tråkigt, för då såg vi verkligen ut som klippdockor, vilket var meningen med stardoll.
 
Tack till josefine_123 som lånade ut sin garderob till detta.
 
//Babel456
 
 

MSW 2013

Bild kopierad från google, jag kan fortfarande inte spara bilder på min dator så den här bilden får duga.
 

Snart är det dags för Miss Stardoll World 2013. Så håll utkik!
 
 
 
Mallymolly

Min dator är sämst

swesummer
Väldigt random bild kopierad från Weheartit.com.
 
Hej! Jag tror att minnet på min dator är slut så för tillfället kan jag inte spara några bilder, och alltså inte blogga. Om jag t.ex ska göra ett inlägg om en ny butik kan det ju vara bra att ha en bild på den också...
 
Jag har i alla fall raderat lite bilder men det funkar ändå inte. Jag får väl sätta mig och radera massa bilder och program när jag har tid och ork. Så tills vidare kanske jag inte kan blogga så mycket.
 
 
Mallymolly

Okej då

 
 
Okej, frisyren var ganska okej ändå, bara om man matchar den rätt och det känns som att jag har gjort det. Gå in i min svit för att se hela outfiten.
 
//Babel456
 

En riktigt dålig och stor miss

 
Denna frisyren är en del av den senaste kollektionen från tress up, och tänkte ni på att prova den på erat huvud? Ifall ni gjorde det så vet ni att det inte alls var några slingor i den när man tog på sig den, så jag köpte den och skulle kanske inte ha köpt den med massa slingor i. Så i morse så köpte jag den (utan slingor) Men nu såg den ut så här på mitt huvud. 
 
Fattar ni hur stor miss detta var och egentligen så stora som stardoll är så borde dem inte göra så här mycket missar hela tiden.
 
Så jag vill skriva ett mejl till stardoll men kommer inte ihåg hur man gör det längre, men kan man ens göra det längre för jag har titta nästan överallt nu. Så snälla hjälp mig.
 
//Babel
 

This Is Us

 
Det finns nu One Direction, This Is Us chattrum!
 

Som många vet har One Direction släppt en film, This Is Us. I samman med det har stardoll fixat One Direction chattrum! I vänstra hörnet i chattrummet kan man se på trailern till filmen.
 
Chattrummen går bara att använda om man bor i USA tror jag, eftersom att chattrummet inte finns om man kollar på chattrummen vi i Sverige kan använda, lite synd tycker jag. Chattrummet verkar vara gratis och för dem som inte är superstar också.
 
Vill du besöka ett 1D chattrum är det bara att kolla bland USA's chattrum!
 

Efter att ha besökt ett 1D chattrum hittade jag den här i min svit! När jag öppnade den fick jag det här:
 

 
 
 
Mallymolly

Mark Fast Tribute

 
Som jag skrev i förra inlägget så undrade jag om en ny affär var på gång, och japp, en ny Tributeaffär - Mark Fast har kommit!
 
Jag har inte kollat så noga bland de nya kläderna, skorna och accessoarerna eftersom att jag nog ändå inte ska köpa något, jag fösöker spara mina stardollars. Vad jag ser nu är det här inget för mig och det var inte heller något så fint, men vem vet, kanske hittar man sig något ändå!
 
 
Vad tycker ni om Mark Fast Tribute?
 
 
 

Mallymolly

Ny butik?

 
Är det på väg en ny butik på stardoll kanske? På stardolls startsida kan man se ''New items'' och där visades dessa plagg. Jag testade att trycka på ''visa mer'', men då kom jag bara till starplaza och inte till en ny butik. Kollar man i katalogen på ''Nyheter'' finns inga spår av dem här kläderna. Miss av stardoll? Kommer det en ny butik tro? Vad tror ni?
 
 
 
Mallymolly

Nytt i Glamour

 
Vi har fått både ny och gammal inredning i butiken Glamour. Vissa saker har funnits i svitshoppen och antingen varit där hela tiden, eller försvunnit men nu kommit tillbaka. Jag vet inte riktigt. Det finns också vissa saker som är helt nya, t.ex bakgrunden med ljuslila väggar! Detta är inte min favorit inredningsbutik men visst kan man hitta lite fina saker.
 
 
 
Mallymolly

Young Hollywood - Lady Gaga outfit

En ny outfit från Young Hollywood inspirerad av Lady Gaga.
 
Jag tycker bara det är konstigt att stardoll släpper en young hollywood outfit bara sådär och inte en hel kollektion. Ingen av kläderna är något för mig och jag skulle aldrig köpa något såhär dyrt heller. Som ni ser är de flesta sakerna redan slutsålda. Har/ska ni köpa något?
 
 
 
Mallymolly

Black & gold

Linne från Pretty n' Love // shorts från Bonjour Bizou // skärp från PPQ // väska från Basics // skor från Nelly
 
 
Mallymolly

Level up!

Nu är jag äntligen på level 74!
 
 
 Jag blev dock lite besviken på belöningen... Kunde inte stardoll kommit på något lite bättre än 75sc?
 
 
Vilken level är ni på?
 
 
 
Mallymolly

Tress Up - Queens of Pop

Nytt i Tress Up, även här temat Queens of Pop.
 
 
De nya frisyrerna är inspirerade av olika sångerskor, Queens of Pop. De är inspirerade av Lady Gaga, Rihanna, Beyoncé, Nicki Minaj m.m. Jag hade önskat att se en frisyr inspirerad av Demi Lovato när hon har rosa dip dye, åh vad fint det skulle vara! Tyvärr kostar alla frisyrer stardollars som vanligt och om ni frågar mig, lite väl dyra priser. 
 
 
Den här frisyren köpte jag, för 16sd. Det är ju nästan 20sd för bara en frisyr! Men jag gillade den och eftersom att jag hade råd så köpte jag den. Ska ni köpa någon frisyr? Har ni någon favorit?
 
 
 
Mallymolly

Nytt i It Girls

 
Vi har fått en ny kollektion i It Girls! Kläder, skor och accessoarer i lite hösttema, om jag inte ser fel.
 
 
Det här är mina favoriter bland dem nya sakerna. Jag älskar den svarta kjolen, men resten var väl okej! Jag önskar att den vita/leopardmönstrade blusen hade varit helt vit. Då hade den varit som gjord för mig!
 
Vad tycker ni om den nya kollektionen?
 
 
Mallymolly

Outfit

Min outfit  för dagen.. Jag andvände ett par ljus/mint gröna linser. Tyckte det var snyggt! Men see u soon♥
//Mollylolly-87

Stardoll på twitter och instagram!

 
Att stardoll finns på instagram och twitter är väl ingen nyhet, men eftersom att alla kanske inte visste det tänkte jag visa det! Tänker ni följa stardoll på twitter och instagram? Det kommer nog inte jag, ser ingen större mening med det.
 
 
Mallymolly

Nytt i Royalty - Queens of Pop

 
Det har kommit en sida med nya kläder i Royalty! Temat är ''Queens of Pop'' och som vanligt kostar allting stardollars, och självklart kan ju bara de som är royalty köpa saker från butiken. Jag tycker den svarta klänningen var ganska fin men jag fastnade inte för så mycket.
 
 
 
Mallymolly

Nytt i sviten

 
Jag kände för att göra om lite i sviten, det här rummet hade stått orört i månader. Jag visste inte hur jag ville att rummet skulle se ut, så jag bara tog fram lite fina saker ur förvaringen och satt ut dem lite spontant. Jag snodde också lite saker från mina andra rum för de hade ändå ingen betydelse eller stor roll där. Ett billigt och bra sätt att göra om i sviten är att använda det du har!
 
Jag älskar att använda accessoarer och kläder som inredning. I det här rummet har jag ju inga kläder, men några snygga skor, en mössa och ett DKNY hårband (som jag förresten hittade i bazaaren för 12sd!) är ju alltid något. Så är du trött på din svit? Gör om! Använd det du har! 
 
 
Mallymolly

Mod Market


 
Det har kommit en ny affär vid namn Mod Market! Affären består av kläder, skor, accessoarer, peruker och inredning, allt är 60-tals och hippie inspirerat. Jag är inget större fan av den här sortens mode, men den blåa bikinitoppen gillar jag, och en del av inrednignen är cool! 
 
 
När jag skulle prova perukerna i provrummet så upptäckte jag att de kanske är liiite för små... Miss av stardoll?
 
 
Vad tycker ni om Mod Market?
 
 
Mallymolly

Mallymolly - NCG 12 augusti 2013

 
Förlåt för att bliden blev så dålig, om det går ska jag fixa en bättre! Och jag var bara tvungen att ta med händelse-saken hehe
 
 
Jag blev NCG för Sverige idag! NCG + 2:a plats på catwalken, på samma dag, det känns så konstigt men SÅ kul! Tack tack tack till alla som röstade! Ibland har jag försökt bli NCG och skickat broadcast meddelanden osv, men aldrig vunnit något, och nu när jag inte försökte alls, så vann jag 1 tävling och kom 2:a i en annan!

 
Äntligen är den här pokalen min!

Om du inte vunnit någonting och väldigt gärna vill det, ge inte upp! Jag fick vänta i 4,5 år innan jag vann, var sak har sin tid. Och förresten, om någon tycker att jag skryter eller något så är det absolut inte så, och inte menat så. Jag är bara väldigt glad att jag äntligen vunnit något, för första gången. 
 
 
Mallymolly

Vad jag har köpt!

                     
 
 
Det här är vad jag har köpt på den senaste sistone. Jag är verkligen inte nöjd med sc köpen. De har jag bara köpt för att jag måste slösa sc för att tjäna in mer! Men jag är verkligen nöjd med de 13 sd jag har slösat. Har blivit ganska snål med sd, har ju nänstan inga juuh :<(
 
Förlåt för att jag har inte bloggat! Hemsk ledsen men var faktist lite upptagen! ;)
 
Om ni vill veta varifrån jag har köpt dessa är det bara att fråga!
 
 
 
Prinka-99

2:a plats på catwalken!

När jag loggade in på stardoll möttes jag av 47 nya händelser (gästbok, albumkommentarer, vänförfrågningar osv). Min reaktion var ''What. The. Fuck.'' haha, jag brukar ju typ få 2 gästbokskommentarer om dagen, om ens det. Sen såg jag att någon hade skrivit i min gästbok att jag kommit på 2:a plats i catwalken. Jag gick och kollade på catwalken och mycket riktigt, jag var på 2:a plats!! Jag har aldrig vunnit något förut så det här är skitkul! Gissa om jag är glad? :'D
 
 
 
Så här ser outfiten jag kom 2:a i catwalken med ut!
 
 
 
 
Mallymolly

Round and Around..

Hej på er.. Känner att jag har varit väldigt oaktiv! Har ju vart bortrest i två veckor. Men nu är jag igång igen! detta var outfiten.. ^^ Hejdå /Mollyolly-87

Tillbaks men kanske ändå inte riktigt tillbaks

Nu är jag tillbaka från semestern och var helt borta från alla sociala nätverk i fem dagar. Fattade inte att jag klarade det, och fattar inte hur fort allt kan förändras. Känns som att jag missade hur mycket som helst på stardoll. 
 
Men bara för att jag är tillbaks så är jag inte tillbaks, nu är det en vecka kvar tills skolan börjar igen och jag mår så j*vla dåligt över det. Jag kanske slänger in något inlägg då och då under veckan men sen när skolan börjar kommer jag må för dåligt för att tänka på stardoll, så vi ses när vi ses.

Gamla saker kommer tillbaka

Det finns flera, men jag tog inte med allt på bilderna.
 
Här ser ni kläder, skor och accessoarer som förut funnits i starplaza, tagits bort, och nu kommit tillbaka. En del av dem har varit ''borta'' i något år, medans några bara varit ''borta'' i några månader. Varför kommer de tillbaka? Jag tycker det är bra, men ändå lite konstigt eftersom att sakerna inte ens kommit upp på nyheter i katalogen, och de har placerats ganska långt bak i affärerna där de kommer ifrån, och inte på första sidan. Så om man inte skulle kolla igenom vissa affärer helt kanske man inte skulle märka att de här kläderna, skorna och accessoarerna har kommit tillbaka. Sen tänker jag också, varför kommer de inte till Archive utan butikerna där de först fanns?
 
Har ni märkt det här? Vad tycker ni om att stardoll tar tillbaka gamla plagg som dessutom kan vara svåra att upptäcka?
 
 
Mallymolly

Dip dye

 
 
 
Dip dye är sjukt snyggt, både på stardoll och irl!
 
 
Stardoll: Dip dye på stardoll är lätt att fixa, du kan göra dip dye i den färgen du vill ha i stardesign hår, eller så köper du slingor i starplaza, från dorée, och använder det bara i topparna. Hur fint som helst!
 
 
 
 
 
Irl: Om du vill ha dip dye irl kan du antingen färga/tona det, eller så använder du hårspray! Om du t.ex vill ha dip dye på en fest är hårspray perfekt, vill du ha det längre, färga/tona håret. Idag köpte jag hårspray irl för att testa, jag hade tänkt att köpa blå och rosa, men eftersom att rosa var slut fick det bara bli blå. Nackdelen med hårspray är att det kan färga av sig på kläderna som tusan, lukta lite konstigt och det kan vara svårt att få det att täcka bra.
 
 
Mallymolly

Fallen Angel Decor

 
Två sidor med ny inredning i Fallen Angel Decor har kommit. Såklart är det mörka färger som gäller. Svart, rött, grått och lila. Det ända jag tycker om är den svarta lampan med nitar på sida 1, men den kostar 11sd så den kommer jag inte köpa. De flesta sakerna kostar som vanligt stardollars, men det finns i alla fall några saker för starcoins!
 
Tycker ni om sakerna? Hiss eller diss? Själv föredrar jag ljust eller färglatt i min svit, så Fallen Angel Decor är nog inget för mig. Alltså blir det en diss från mig.
 
 
 
Mallymolly

Ny tribute affär - Frankie Morello

En ny tribute affär, Frankie Morello har nu kommit till starplaza. Det här är den fjärde tribute affären som kommit under sommaren, kommer det flera tro?
 
 
 
De nya kläderna tycker jag känns väldigt sportiga, men ändå eleganta. Jag tycker dock inte om färgvalen på kläderna, jag tycker inte riktigt färgerna passar på vissa plagg.
 
Första outfiten på sida 1 tycker jag var fin, och tröjan i mitten på sida 1 var också rätt så fin. Jag gillar också att det är mycket guldiga detaljer, accessoarer och nitar. Vem gillar inte nitar, liksom? Kollektionen var okej. Vad tycker ni?
 
Ingen av dem nya tribute affärerna har varit någon höjdare, enligt mig. Visst har man kunna hitta några snygga plagg, men det mesta har varit en besvikelse.
 
 
 
Mallymolly

I'm back!

 
Nu är jag tillbaka från semestern och kan börja blogga som vanligt igen! Även fast jag inte haft tillgång till internet så ofta eller helt enkelt inte haft möjligthet att blogga tycker jag ändå att jag lyckats hålla bloggen ganska uppdaterad. ;)
 
 
 
Mallymolly

Colourful lips

Lite färg på läpparna kan verkligen piffa upp en outfit. Här har jag gjort 8 lookar med olika frisyr och läppstift på varje bild. Mina favoriter är nr 2, 3 och 6. Vilka är era? Och jag måste säga att jag inte är den bästa på att ha starka färger på läpparna, men ibland så! 
 
Hoppas ni blev lite inspirerade. Kanske är det dags att skaffa ett nytt läppstift eller två? 
 
 
Mallymolly

Nytt i Pretty n´Love

 
Ni läste rätt. Antagligen kommer stardoll uppdatera alla "bas" affärer, så Rio, It Girls, evil panda och Original Future är kvar om jag antar rätt.
 
Men denna kollektionen är nog den sämsta hitills, jag har nästan aldrig varit ett så stort fan av affären men ibland kan man ju hitta något, som till exempel alla dessa blomkransar som jag har köpt där, älskar dem!
 
 
Detta var nog det jag fastnade mest för men antagligen kommer jag vänta tills dem hamnar på rea i framtiden för jag tycker inte plaggen förtjänar priset.
 
Vad tyckte ni om det nya? Hiss eller Diss?
//babel
 
 
 
 
 
 

Dagens Mallymolly

 
Blomhårband från Pretty n' Love // jacka från Bonjour Bizou // topp från Pretty n' Love // kjol från Basics // skor från Pretty n' Love
 
 
Såhär ser jag ut idag, och självklart är min nya favoritjacka på plats, älskar den. Jag älskar också mitt hår idag, så fina färger! Pastellfärger är superfint att ha i håret ju, men när jag skulle sätta på mitt pastell dip dye på mitt rosa hår ''åkte'' det åt sidan, så det ser lite failat ut... 
 
 
Mallymolly

Det är okej att inte blogga varje dag

 
Hej där! Vi alla är väldigt upptagna just nu med våra verkliga liv som ni förstår. Och jag kommer vara borta i en vecka till från bloggen eftersom jag åker bort. Men när jag kommit hem igen kommer jag kanske inte heller blogga för att jag inte vet vad jag ska skriva om så jag frågar er igen, vad vill ni läsa om från mig? Och denna gången kan ni vel skriva en komentar? Ni är ju lite halv kassa på att komentera mina inlägg, jvi alla får bara komentarer av samma personer hela tiden och jag vet att det finns fler där ute och skulle blivit jätte glad om ni ville ta en minut och skriva en liten komentar. För annars är det inte kul att blogga...
 
//Babel
 

Outfit-tips

Jag är verkligen kär i den nya kollektionen i Bonjour Bizou. Jag köpte två jeansshorts och två jeansjackor. Totalt kostade det 50sd, men det var det värt! Jag har varit ganska snål när det gäller att köpa saker på senaste tiden och bara köpt saker jag verkligen, verkligen vill ha. Så jag har lyckats ha 101sd ett tag, fast nu har jag ju bara 51sd kvar... Jag tyckte också om två linnen och ett par skor, men det får vänta!
 
Med mina nya jackor och shorts har jag satt ihop några outfits som ni gärna får prova! Hoppas ni gillar dem.
 
 
1. Jeans på jeans är ju supersnyggt! Ett slappt linne, platåsneakers och bandana till så har du en perfekt tuff outfit!
 
2. Jag älskar hur kjolen, tröjan och skorna alla är gula eller har någon gul detalj. De runda solglasögonen är så coola och dessutom väldigt inne just nu! En tuff jeansjacka och ett sött blomhårband blir en härlig mix!
 
 
3. Så snygg leopardbustier som passar perfekt till ett par shorts med hög midja. Accessoarer med gulddetaljer blir väldigt snyggt till. Enkel men snygg outfit!
 
 
4. Ljusa jeansshorts, söt spetsbustier, blomhårband, fransväska och buna boots. Kan det bli somrigare? Och åter igen här, att blanda tufft och sött är en perfekt kombo!
 
 
Hoppas ni gillar outfitarna! Min favorit är 2:an, vilken är eran?
 
 
Mallymolly

Summer outfit

Blomhårband från Pretty n' Love // topp från Archive // shorts från Bonjour Bizou // väska från Evil Panda // skor från Archive
 
Snart är sommaren slut så man får väl passa på att använda sina sommarkläder extra mycket nu...
 
 
Mallymolly

Nytt i Archive

 
En ny kollektion i Archive har nu landat i starplaza! Jag känner igen en hel del av kläderna, men jag fastnade inte för så mycket. Det jag gillar mest är de slitna jeans shortsen, fast dem har jag redan, och dessutom köpte jag dem för 70sc, nu kostar de 10sd. Sen tyckte jag också att den långärmade mönstrade tröjan på sida 2 var rätt så fin, men eftersom att den kostar hela 16sd kommer den inte hamna i min garderob.
 
Vad tycker ni om den nya kollektionen?
 
 
 

Mallymolly