Dagens vågade sminkning ;o

 
                          
 
 
 
                            
 
För 1 vecka sen skulle jag aldrig tänka mig att se ut såhär, men har gar blivit inspirerad av babel hela tiden, she is such a rolemodel ;D
 
Jag tycker att det här var jättevågat av mig och jag är jättenööjd med sminkningen! Jag hoppas ni gillar min sminkning också!
 
Ps. 2 inlägg från mig idag, yay ;D (kanske kanske kommer fler)
 
//Prinka-99
             
 

Efterlängtade västen!

                                                   
 
 
Har fått den efterlängtade västen, för 3 sd 
Köpte den av Babel♥♥♥ Snygging tack din cooling♥♥♥
 
Längtar att få använda västen ;D
 
Tack igen Babel
 
 
~Prinka~

Irl vs stardoll

Hittade lite skor på nastygal som liknar stardollskorna ovanför.
 
//Babel
 

Dagens outfit 29/06-2013

Kanske lite för stor bild men det duger, blev iallafall nöjd med outfiten.
 
//Babel
 
 

Me again ;D

                      
 
 
Hej förlååt för att jag inte har bloggat, känns som jag har sakt det varenda gång jag har bloggat. Jag ville blogga men har inte haft tillgång till internet på 3-4 dagar. Omg tänk er, levde utan mobil (allt jag använder på mobilen är ju internet) och dator. Omg asså varenda gång jag såg på min dator ville jag bara spela på den. Men det var freaking internetet. Men ja det här är ingen irl blogg så nog om mitt irl liv. 

 Såhär har jag iallafall sett ut denna veckan. Personligt orkar jag inte med stardoll men jag är typ beroende av att   försöka gå upp i level. Jag har kontakt med mina närmaste vänner på andra ställen utanför stardoll. Nej vi har inte träffats irl, men ja jag har kontakt
Jag har inga planer för imon men det kommer kanske upp ett inlägg. Asså jag vet inte ens vad jag ska blogga om. Typ varenda gång har jag skrivit om dagens outfit men ändrat rubriken så att det inte ska bli tråkigt. 
 
Ja då hoppas jag på ett inlägg imon. 
Ha det gött!
 
~Prinka~

Minnen 30 miljoner - 247,784,703

 
Förlåt för att bilden är så liten.
 
Kommer ni, ni som varit med så länge att ni firat 30 miljoner, kommer ni ihåg hur kul det var då man firade när det hade blivit ett visst antal medlemmar. Man fick massa saker och det fans tävlingar och sånt men i dagens läge har det väll varit så att vi firar genom att få sd´s och det är allt.
 
Nu har det gått åtta år och de senaste året känns det som att stardoll personalen ger upp snart för att det nästan är 250 miljoner medlemmar, vad jag tycker så har stardoll blivit mycket tråkigare, säger inte att det bara är personalens fel utan självklart är det många medlemar som tror att stardoll handlar om pengar och att vinna priser. Säger inte att alla som vinner gör detta, nej självklart inte.  
 
Tänker bara på förr i tiden, kommer ihåg vännerna jag hade som inte finns kvar på stardoll längre och jag kommer ihåg mitt fula knallrosa utseende. (kanske därför jag inte klarar av helrosa kläder eller skor nu för tiden) Kommer ihåg då stardoll verkligen var pappersdockor, och det var väll det det skulle vara men nu är det ju skuggor överallt på kroppen och ansiktet och det ser inte alls ut som stardoll för mig längre.
 
Med allt detta sagt så vill jag bara hoppas på att stardoll drar igång med ett firande snart! =)
 
//Babel
 

Nya dot och nya tres up summer

 
Ni har nog inte missat de nya kollektionerna i dot och tress up.
Det är sommartema och personligen tyckte jag att sminket inte va så mycket att ha men frisyrerna var väldigt fina.
Gjorde sminkningar med det nya sminket från dot och då valde jag att ta samma färg till allt i varje sminkning om ni förstår vad jag menar, använde även hårfärg och de nya hårfrisyrerna till.
Den gula och den mörkblåa är nog mina favorit men det är kanske för att dem inte har någon ögonbrynsfärg och då blev det inte för mycket.
 
//Babel

Dagens babel + nytt rum

 
Känner mig så nöjd med både rummet och outfiten. Både jag och prinka vet knappt vad vi ska skriva om, så vill ni hjälpa oss? Har ni några förslag på inlägg eller hur bloggen blir bättre?
 
//Babel
 

....

 
Det känns helt dött på bloggen, orkar riktigt inte att blogga. Så vi får se hur det blir men både jag och Prinka lever iallafall.
 
//Babel

Gamla hot buys i starplaza

När jag går in i starplaza klockan halv 6 på morgonen (kunde inte sova) får jag se den här otroliga överraskningen. Min reaktion var: :O :O :O :O Och så satt jag i fem minuter, snabbt köpte jag hängselbyxorna men allt det andra är jag inte så förtjust i.
 //Babel

The ladies are back together

 
 
Nu är vi alla tillbaks tillsammans mend et betyder inte att alla bloggar på samma blogg som förut. Nä för Mollylolly bloggar på sin egna fina blogg här: stardollisfashion.devote.se.
 
Bjöd prinka på date men jag ville även ha mollylolly med oss, men det slutade med att prinka dog så då fick mollylolly och jag ha kul. xD
 
Svar till lite frågor som ni säkert tänker:
1. Nej vi kan inte ge er våran braiga humor.
2. Ja vi  är galna idag.
 
//Babel
 

Dålig uppdate av stardoll

Först och främst har det inte kommit några nya tävlingar sen i påskas.
För det andra har inga ny Hot buys kommit på tre veckor.
 
 
Många medlemmar har frågat personalen om varför det inte har kommit några nya Hot buys och personalen har svarat att dem inte har haft tid. Men om man startar något nytt "projekt" så ska man ju kunna klara att uppdatera det också eftersom det inte var så länge sedan det nya Hot buys "projektet" startades.
 
Hur känner ni om det här att inte stardoll verkar uppdatera vissa saker?
 

//Babel
 

Nya Le ute (redan?)

 
Det var ju inte alls längesedan LE senaste kollektion kom, men stardoll behövde väl mer pengar så dm drog till med en minikollektion och den kom ut igår.
 
 
Hittade iallafall dem här två plaggen som jag tyckte var snygga, så jag drog till och köpte klänningen nu när jag ändå är Royality. Men nu är jag 175sd fattigare och tror att jag kommer använda klänningen några gånger och sen sälja den om tre månader ungefär. ;)
 
//Babel
 

Dagens fynd (NY!)

Tänkte sätta igång med en ny kategori. Eftersom jag älskar att shoppa i bazaaren så spenderar jag mycket där och ibland kan man faktiskt hitta fynd. Det kanske inte är lika bra fynd som i Rosasmurf inlägg på stardollzerosv men jag tycker ändå att det är gnska bra fynd.
 
Ikat print dress är från början från affären Antidote och för det mesta har jag sett folk som säljer den för mellan 50-100, så jag tycker att det var ett ganska bra köp.
 
Love NY Dress och den kan man hitta för 30-200 tror jag men jag är inte så säker.
 
//babel
 
 
 
 

Dagens outfit

Älskar verkligen skorna, det var det första jag köpte när jag hade fått mer sd.^^
 
//babel
 
 
 
 

Lite reklam sådär

 
Är nu Royality från och med idag och tre månader framåt och därför kommer jag sälja som bara den för att få bort saker som jag har köpt helt i onödan. Så köp, köp köp ni som har pengar! ;)
 
Sen kan jag ta och sälja mina designade frisyrer också eftersom det var några som önskade sig det. =)
 
Skriv bara en liten komentar här eller i min gästbok om ni skulle villja köpa någon frisyr eller något annat i min garderob så kan vi diskutera det vidare.
 
//Babel
 

Varning om att bli hackad!

Dagen har varit kaos på stardoll. (tror jag bara, är inte säker på att mer än 5% av stardollmedlemarna vet om detta)
Har läst både lillelilleskutts och stardollzerosv inlägg på deras bloggar om en varning  om att man kan bli hackad. 
 
Länkar:
 
Så jag tror att detta hänger ihop med att svea.stardoll har blivit raderad och att det finns en länk som har spridit sig på stardoll som man kan bli hackad av.
 
//Babel
 
 
 
 

Designen

Gillar ni designen? 
 

Det fick bli samma bakgrund som på min irl blogg, tyckte att den var så fin så att jag ville
ha den på två bloggar. ;) 
 
 
//Babel

Dagens jag, babel

Gjorde lite mer till dagens outfit, redigerade bilderna och satte dem i ramar och ett kollage. ;)
 
-
Nu är det iallafall sommarlov och jag har faktiskt varit ganska upptagen dem här tre dagarna.
(vilket jag inte brukar vara) Men ska försöka göra något tidsinställt inlägg varje dag.
 
//babel
 

Me today + something else

                                 
 
Så här såg jag ut idag. Jag börjar gilla färgen brun, eller har alltid gillat det men nu kommer det ut xD
Idag hade jag skolavslutning, jag ska börja 8;an nu i höst. 
Guess what? Jag är jättenöjd med mina betyg!! Med tanken på att jag har förbättrat de. 
Jag vet inte om det är bara jag som känner det men börjar bli ledsen, tiden går ju så fort! Jag minns när jag gick i 3;an och nu ska jag börja i 8;an! Tiden springer iväg fast den har inga ben xD
 
Ja men jag skulle säga att jag kanske inte bloggar så mycket, kanske kanske. Ja jag vet att jag sa att jag skulle börja blogga men det gjorde jag, kanske inte varenda dag men det dög ju? Jag tror det.
 
Ska ändå försöka blogga ;)! finns mer chans att jag bloggar aktivt än att jag bloggar 1 gång om veckan. Men vi får hoppas på det bästa!
 
//Prinka-99
 
 

Dagens outfit

                                      
 
Så ser jag ut just nu. 
Asså jag vet inte vad jag ska blogga om, vill så gärna blogga men om vad?
 
Så jag bara uppdaterar bloggen med dagens outfit, har ni några idéer är det bara att kommentera. Feel free to comment like what can i say.... It's so annoying that we have readers but just like 1 who comments...
 
//Prinka-99

Inser massa saker + Dagens outfit

Jag insåg två saker för några dagar sedan.
1. Att håret som jag har på mig faktiskt inte är så dumt som jag hade tyckt innan.
 2. Att jag ångrade att jag inte hade köpt de blåa skorna när dem väl fanns i starplaza.
Man ändrar sig mycket helt enkelt.
 
Snart är det sommarlov faktiskt så är det bara tre dagar kvar för mig. Det ska bli så skönt för den senaste veckan (då jag inte har haft något plugg och slutat tidigare) har jag faktiskt hunnit med mycket och inte suttit framför datorn och Tv. Sen kommer ni säkert få se mer inlägg från mig också och det är ju bra.
 
När får ni sommarlov eller semester då?
 
//Babel

Varför loggar vi in på Stardoll?

                                                               
         
 
 
 Ja, varför loggar vi in på Stardoll.com. Det är faktist en bra fråga, har vi inget att göra? Vill vi träffa nya människor och är intresserade av mode? Eller vill vi bara tjäna sp/sc för att levla?
 
 Jo om man skulle fråga mig den här frågan skulle jag faktist svara såhär; Chatta med mina vänner och tjäna sp/sc.
Jag vill faktist levla, ja jag är intresserad av mode också!! Ja de här 3 skälen har jag. Jag tror också att de flesta har samma skäl xD 
 
Enligt mig har Stardoll blivit tråkigare och tråkigare.. Visst de uppdaterar ju men är det på rätt sätt? Det tycker inte jag. Alla är lika mycket värda, så hur kommer det sig att bara royality's får bara köpa vissa klädesplagg osv.. Det gör ju bara Stardoll tråkigare och tråkigare...
 
//Prinka-99

Dagens jag ;)

             
 
 
                          
 
Så såg jag ut idag, temat var säkert sommaraktigt och vitt xD
 
Ni kan besöka mig och se vad jag har på mig, orkar ej skriva och kommer ha den här outfiten ett tag nu ;)
 
//Prinka-99

Nytt i Riviera!

        
 
Sommarkläder, precis vad vi behövde inför sommaren ;) 
 
Har inte någon direkt favoritklädesplagg men dem var fina alla ;)!
 
//Prinka-99

Babel har stil!

          
 
 
Asså visst har den här tjejen stil??

JA DET HAR HON!! HON ÄR ALLTID SÅ SNYGG!
 
Alltid first class outfit och first class sminkning, hon rockar både på att göra sminkningar och matcha outfitsar!!
 
Jag vill se babel vinna national covergirl för Sverige någongång!!
 
Jag älskar din stil Babel!
 
//Prinka-99
 
 
 
 

Ber om ursäkt!

                                       
 
Hello, guess who?
 
It's me Prinka ;)! Okej tillbaks till svenska.
Förlåt för att jag inte har bloggat sa ju till er att jag skulle blogga och det gjorde jag inte. Jag ska börja blogga, vi har slut på alla läxor och prov ;D
 
Jag lovar inte men jag ska försöka börja blogga!
 
En bild på dagens jag uppe ;)
 
//Prinka-99