Dagens köp

Alla dem kjolarna har jag inte ens tänkt på hur snygga och användbara dem egentligen är. Bil kjolen är ju ur snygg men första intrycket kanske var att den var lite för töntig, men nu är det helt tvärtom.
 
//Babel

Ny golden sands

Ny kollektion av Golden sands med både kläder och inredning, man måste ha strandvillan för att kunna köpa av den nya kollektionen. Temat är väl lite strandbröllop skulle jag säga.
 
 
Men tycker att det är riktigt dåligt att dem inte kommer på nya ideér och använder gamla plagg istället som dem här uppe. Dem fanns något år i voilé och nu kommer dem tillbaks, men varför tog dem bort dem då från början? 
 
//Babel

Veckans Hot Buys V.22

 
//Babel
 
 

miss i veckans Hot Buys

 
Till vänster ser ni plaggen som man hittar i starplaza men när man sätter på sig dem så ser dem ut som dem ser ut till höger.
 
Och rätta mig om jag har fel, men har inte toppen funnits att köpa förr eller var det en gratis topp förr kanske?
 
 
//Babel

Antidote ute nu

 
Ååå antidote är nog mitt favoritmärke på stardoll, dock är det väldigt dyrt. 
Men älskade denna kollektionen så jag tänkte köpa ss medlemskap bara för att få två ynka plagg men av personliga själ kommer jag inte göra det men till nästa kollektion ska jag göra det!
 
Favoriter ♥ 
 
 
//Babel

Veckans Hot buys v.21

 
Tycker dem var helt okej men om jag skulle köpt dem alla kanske jag bara skulle gjort en outfit av varje plagg och det är ju ganska onödigt om ni frågar mig.
(sen är det ju de där med sd som jag knappt har och som jag inte vill slösa) ;)
 
//Babel

Snart så, jag lovar

Kollage från stardoll
 
Där uppe ser ni bara fyra av mina tusentals tankar om människorna runt mig, framtiden och hela livet faktiskt.
Hur ska jag klara mig när jag inte vill förändra något? Varför kunde det inte vara 2011 hela livet, och ja just 2011 var det bästa året på senare tid för mig. På bara två år har jag gått från ett tjugotal vänner till några ynka få. Och det kommer bli ännu mindre, det är det som gör mig närvös för framtiden kommer någon verkligen villja vara min vän?
 
Mina tankar skulle det egentligen inte handla om men ibland kan det spåra ut, jag ville bara säga att snart är det sommarlov och då börjar bloggningen på allvar. (förhopningsvis)  Mollylolly-87 kommer antagligen tillbaks och bloggar igen. Och hopas att Prinka börjar blogga lite mer hon också. =)
 
//Babel

Kriiiiillleeee ;)

Ja nu bloggar man efter 1000 år känns det som. Vad ska man säga hej jag hade inte tid att blogga, jo det har jag. Men jag orkar inte blogga. Jag kommer blogga då och då men inte typ regelbundet. Hjälp hjälp skulle haft ma prov på fredags fast jag hade magvärk har hi prov nu på måndag och en stor no redovisning på onsdag. Läraren dödar min klass, they push us to the limit ;/
 
Aja hej då ha det trevligt och fortsätt att läsa bloggen..!
 
//Prinka

Ny Albumdesign

 
Sorry för dålig uppdatering denna veckan men jag har varit sjuk i en vecka nu och har inte orkat blogga.
 
Men iallafall så har jag gjort en ny desig till mitt album, det är lite vår-inspirerat med massa vackra blommor och fina ljusa färger. Kanske har jag fått lite inspiration till en ny bloggdesign också?
 
//babel

Veckans Hot buys

 
//Babel